Cupcakes'y marchewkowe z kremem - bezglutenowe, bez jajek

Cupcakes'y marchewkowe z kremem - bezglutenowe, bez jajek

Cupcakes'y marchewkowe z kremem - bezglutenowe, bez jajek

  Składniki: 50 g mąki gryczanej 25 g mąki ziemniaczanej 25 g mąki ryżowej 1 łyżeczka proszku do pieczenia (bezglutenowego) 1 łyżeczka cynamonu 1/2 łyżeczki sody 1 dojrzały banan 80 g cukru 75 g oleju 2 duże marchewki 200ml śmietany 30 % 3 łyżki cukru pudru 1 łyżeczka żelatyny  Mąki, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon - przesiewamy. Mieszamy. W drugiej misce rozgniatamy banana, dodajemy cukier, mieszamy. Do składników suchych dodajemy składniki mokre, mieszamy. Następnie dodajemy posie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkości na talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.