Golonka

82
  • Golonka
  • Golonka

    Golonka towarzyszyła nam ostatnio przez kilka dni. Przygotowana w wolnowarze (a jak w azjatyckich smakach (no bo jakże by inaczej) została spożyta na rożne sposoby. Na kapuście, bez kapusty, dopieczona w piekarniku i dosmażona na woku, w kanapce i na … Czytaj dalej → Czytaj dalej na blogu slodkokwasnapl


    Tematycznie do tego przepisu

    • Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?
      Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

      Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

    • Jak uratować przesoloną zupę?
      Jak uratować przesoloną zupę?

      Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

    • Skuteczne domowe syropy na przeziębienie
      Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

      Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

    • Dieta Montignaca
      Dieta Montignaca

      Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

    Inne przepisy z slodkokwasnapl

    Dodaj komentarz