Lekka jajeczno-koperkowa pasta kanapkowa

Lekka jajeczno-koperkowa pasta kanapkowa

Lekka jajeczno-koperkowa pasta kanapkowa

Przepis na : kolacja

Uwielbiam pasty kanapkowe. Kiedyś robiłam je naprawdę często. Kilka składników i nasza kolacja lub śniadanie napiera zupełnie innego smaku. Dziś zapraszam Was na prostą w wykonaniu lekką jajeczno-koperkową pastę kanapkową. Podana z ulubionym pieczywem (np. chrupkim) smakuje wspaniale. Spróbujcie. Cóż… uważam osobiście, że czasem te najprostsze przepisy są najlepsze Składniki:  4 jajka (u mnie wiejskie, klasy L) 1 łyżka posiekanego koperku 1/2 łyżeczki soli ziołowej (u mnie od Pro-BIO )* 3 czubate ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.