Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Zapraszam na szybkie w przygotowaniu parówki na ciepło w cieście francuskim. Mogą one być fajną przekąską lub obiadem, gdy podamy je z zupą kremem. Świetnie smakują posypane sezamem Helio. Polecam Składniki: 1 op. ciasta francuskiego 10 parówek (ja miałam o zawartości mięsa 93%) 1 jajko sól sezam Helio Przygotowanie: Ciasto francuskie wyjmujemy z opakowania i rozwijamy. Następnie kroimy je nożem w 1 cm paski. Parówki zawijamy w paski ciasta francuskiego (paski ciasta powinny trochę zachodzić na siebie). Układamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Autor

slodkokwasnakuchnia1

Kuchnia to moje królestwo.Moje dziecko jest niejadkiem więc staram się urozmaicać i przerabiać przepisy oraz wymyślać coś nowego.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, parówki, zupa, przekąski, obiad, zupa krem, mięso, przekąska, ciasta z kremami, ciasto z kremem, szybkie ciasto, przekąski na ciepło, szybkie przekąski, szybki obiad, obiad na szybko, szybka zupa, mięsa pieczone

Inne przepisy z słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.