Dyniowy sernik na zimno na piernikowym spodzie

Dyniowy sernik na zimno na piernikowym spodzie

Dyniowy sernik na zimno na piernikowym spodzie

Zapraszam na pyszny sernik dyniowy na delikatnym piernikowym spodzie. Na wierzchu znajduje się warstwa kajmaku i chrupiące płatki migdałowe. Wszystkie warstwy ciasta wspaniale razem smakują. #appetytnakopernika Składniki: 2 op. pierników lukrowanych Kopernik (240g) 100 g masła 2 galaretki cytrynowe 300 ml wrzątku 1 szkl puree z dyni 150 g serka śmietankowego 360 g serka homogenizowanego waniliowego 1 puszka kajmaku 50 g płatków migdałowych oraz: tortownica o śred. 26 cm Przygotowanie: Pierniczki rozdrabniamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.