Rustykalna tarta rabarbarowa z budyniem i truskawkami, bez cukru białego, to super propozycja na wiosnę i sezon rabarbarowy . Polecam Składniki na ciasto: 1 jajko 2 łyżki jogurtu naturalnego 100 g masła 4 łyżki ksylitolu 1 szczypta soli 400 g mąki tortowej Wszystkie składniki umieszczam w misce i zagniatam ciasto w kulkę. Odkładam. Składniki na nadzienie: 400 ml mleka 1 budyń waniliowy (40g) 3-4 łyżki ksylitolu 2 średniej wielkości rabarbary Cukier waniliowy Truskawki Zagotowuję 300 ml mleka, 100 ml z... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...