Dzień Taty już blisko, dlatego postanowiłam przygotować niespodziankę. W moim „ sentymentalnym zeszycie ” sprzed 30 lat znalazłam przepis na specjał z waflem – genialna nazwa! Jakbym miała do czynienia z wykwintnym daniem rodem z francuskiej kuchni Okazało się, że specjał to przekładane masą kakaową wafle na miarę możliwości PRL-u Dokonałam trochę zabiegów upiększająco – ulepszających i wafle wyszły bardzo smaczne, a że tata to łasuch, będą mu z pewnością smakować Składniki: 1 paczka wafli (wybrałam b... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...