Konfitura z żurawiny

Konfitura z żurawiny

Konfitura z żurawiny

Konfitura z żurawiny to przepyszny dodatek do tortów i ciast. Jej kwaskowaty smak idealnie przełamuje słodycz kremów, np. w torcie Rocher. W ubiegłym roku zrobiłam sobie kilka małych słoiczków, które niestety szybko zniknęły. Dlatego w tym roku na pewno zrobię ją ponownie. Może tym razem spróbuję jak smakuje z dodatkiem wanilii? Bo z cynamonem okazała się bardzo smaczna. Warto pamiętać o dwóch Więcej... Artykuł Konfitura z żurawiny pochodzi z serw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Pomysł

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.