POLĘDWICA OTULONA CIASTEM FRANCUSKIM

POLĘDWICA OTULONA CIASTEM FRANCUSKIM

POLĘDWICA OTULONA CIASTEM FRANCUSKIM

Polędwiczka w takiej formie jest doskonała na obiad na ciepło, jak również na zimno na kanapki. SKŁADNIKI 1 polędwiczka wieprzowa, 2 łyżki musztardy, 1łyżeczka majeranku, ½ łyżeczki soli, ½ łyżeczki słodkiej papryki, ¼ łyżeczki pieprzu, 2 ząbki czosnku Dodatkowo: 1 opakowanie ciasta francuskiego, 1 jajko WYKONANIE   Musztardę mieszamy z przyprawami oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Marynatą nacieramy mięso. Odstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc. Następnego dnia polędwicę obsmażamy ze wsz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodki bratek

Autor

Aninka88

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, polędwiczka, mięso, polędwiczki, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, papryka, marynaty, francuskie, kanapki, polędwiczki wieprzowe, obiad, dania mięsne, mięsa pieczone, ciasto na zimno, mięso na obiad

Inne przepisy z słodki bratek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.