Przepis na małą szarlotkę z naczynia żaroodpornego idealną na ponure dżdżyste dni, kiedy nie chce się nic ale jednak chodzi za człowiekiem chęć na coś słodkiego. Czas przygotowania: 10 min Czas pieczenia: 25 min Składniki: (na dwie porcje każda w naczyniu o pojemności ok. 200 ml, możesz takie kupić tutaj ) 1 jabłko 30 g miękkiego masła 60 g mąki 30 g cukru cynamon do smaku Przygotowanie: Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, odstaw Masło, mąkę i cukier rozetrzyj w palcach do powstania kr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.