Przepis na kremowy, jedwabisty sernik, który nie wymaga pieczenia. Dodatek brzoskwiń i galaretki przełamuje waniliowy smak masy serowej. SKŁADNIKI (na blaszkę 24×24 cm) 200 g masła 200 g cukru 1 kg twarogu sernikowego z wiaderka 1 łyżeczka esencji waniliowej 2 budynie waniliowe bez cukru (po 40 g każdy) 100 ml mleka 4 jajka ok. 200 g biszkoptów okrągłych 1 puszka brzoskwiń 1 galaretka brzoskwiniowa (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PRZYGOTOWANIE Galaretkę rozpuść w 500 ml wody Brzoskw... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.