Przepis na przepyszne ciasto biszkoptowe z masą krówkową. Blaty biszkoptu przełożone są masą budyniową z dodatkiem bitej śmietany a całość posmarowana masą krówkową i posypana płatkami migdałów. Doskonałe połączenie smaków, polecam! Czas przygotowania: 90 min Czas pieczenia biszkoptu: 20 min Czas chłodzenia ciasta: min kilka godzin Składniki: Biszkopt (na dużą blaszkę piekarnikową 43×33) * Polecam upiec biszkopt w dużej blaszce od piekarnika o wymiarach 43×33 cm. Po upieczeniu taki biszkopt ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.