Ciasto "Krówka" - Bez Pieczenia

1851
  • Ciasto
  • Polecają przepis

    Ciasto "Krówka" - Bez Pieczenia

    Ciasto "Krówka" to istna poezja dla podniebienia. Ciasto to, w odróżnieniu od tradycyjnej "Krówki" na kruchym spodzie przygotujemy bez pieczenia, na bazie herbatników ze śmietanowym oraz śmietanowo-kajmakowym kremem rozpuszczającym się w ustach. "Krówka" jest delikatna, jedwabista i przepyszna, a co najważniejsze przygotujemy ją szybko, prosto i bez włączania piekarnika. Polecam.Ciasto "Krówka" - Bez Pieczenia - Składniki:ok. 300 herbatników ("miękkich" o wadze jednego ok. 5 g)Masa Śmietanowa:400 ml mocno schłodzon... Czytaj dalej na blogu Słodka Strona


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Słodka Strona

    Dodaj komentarz