Moda na chemiczne produkty czyli wędliny z szynkowara bez peklowania

Moda na chemiczne produkty czyli wędliny z szynkowara bez peklowania

Moda na chemiczne produkty czyli wędliny z szynkowara bez peklowania

Dzisiejsze supermarkety Idąc do sklepu, coraz częściej spotykamy się z wyrobami wraz z substancjami konserwującymi. Nie jest to dobry sposób na nasze zdrowie, ponieważ powoduje m.in. chorobę refluksową u większości osób, co jest przyczyną właśnie sztucznych wyrobów spożywczych. Wielu producentów tychże żywności nie kieruje się zdrowiem ludźmi, ale tym, by produkt był jak najdłużej ważny i przekonujący. Ale też ludzie, którzy to kupują nie zdają sobie sprawy na co się narażają, ponieważ te ,,przekonujące’’ produ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu sierotka maRysia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.