Jak używać tłuszczu podczas pieczenia?
Jak używać tłuszczu podczas pieczenia?
Często mamy opory przed używaniem tłuszczu do pieczenia. Niejednokrotnie obawiamy się, by wypiek nie wyszedł zbyt tłusty bądź zbyt ciężki. Może to przecież zaszkodzić wątrobie lub innym osobom, posiadającym wrażliwy żołądek. Nie mniej jednak tłuszcz to jeden z głównych niezbędnych składników w naszej codziennej diecie. Prócz tego samo natłuszczanie jest bardzo przydatne. Nasmarowana blacha zapobiega przywieraniu wypieku. Jak zatem używać go właściwie i w jaki sposób dodać go odpowiednio podczas pieczenia? G... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu sierotka maRysia w kuchni
Autor
sierotka maRysia w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, placki, awokado, dieta, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia
Inne przepisy z sierotka maRysia w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję