Przepis na : obiad
Witajcie :) Ostatnio pogrzebałam w starym zeszycie i znalazłam przepis na ryżowiec. Przepis dawno temu dostałam od teściowej, robiłam to danie kiedyś ale potrzeba do niego pomidorów, najlepsze są te swoje bez nawozów, jeśli takich nie macie to również dobrze sprawdzi się odmiana lima. Ryżowiec można jeść jako danie na ciepło lub na kanapki, wyśmienicie smakuje z grzankami. Jeśli przepis Wam się spodobał to zapraszam do wypróbowania :) SKŁADNIKI : 3 kg pomidorów 1 kg marchewki 1 kg cebuli 1 szklanka oleju 1... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Ma na imię Joasia :) bardzo lubię piec i gotować dla gości i moich domowników , kolekcjonuję książki kulinarne . Lubie modyfikować zdobyte przepisy . Jestem początkującą blogerką :)