Krem z tego przepisu jest lekki i puszysty, a biała czekolada nadaje mu słodyczy. Przygotowanie go nie sprawi Ci kłopotu. Krem śmietanowy z białą czekoladą bez problemu możesz zabarwiać żelowymi barwnikami spożywczymi. Zawsze korzystam z barwników firmy Wilton, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Zanurzam wykałaczkę w barwniku i dodaję do zimnej śmietany chwilę przed ubiciem. Z przepisu poniżej przygotujecie sporą porcję kremu, który wystarczy Wam na przełożenie 4 blatów biszkoptu plus obłożenie tortu mas... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...