Zebra.

Zebra.

Zebra.

Przepis na : podwieczorek

     Zebra to jedno z wielu ciast szczególnie kojarzących mi się z dzieciństwem. Biało-czarne wzorki nadawały magii tej delikatnej babeczce i sprawiały, że ciasto smakowało jak żadne inne. Wyjątkowość zebry dostrzegam do tej pory, poprzez pryzmat kolejnych pokoleń dzieci zajadających się tym wyjątkowym ciastem. Jeśli macie ochotę na sentymentalną podróż do czasów dzieciństwa lub chcecie uszczęśliwić swoich małych łasuchów zapraszam po przepis. Składniki na Zebrę: forma 12x31 cm 3 jajka 200 g cu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.