Muszę się przyznać że bardzo się bałam piec bezę . Nie jest to taka trudna sprawa ,jak się okazało ;) ale trzeba pamiętać o tym , aby dobrze ubić pianę i piec w odpowiedniej temperaturze . Ja piekłam w 140 C i to wystarcza :) Temp. pieczenia : 180 C + 140 C Czas pieczenia : 5 minut + 2 godziny Blaszka duża z piekarnika Składniki: 3 białka 200 g drobnego cukru 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka soku z cytryny szczypta soli Krem 200 ml śmietany kremówki 30 % 1 łyżka cukru pudru Dodatko... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...