Kanapkowa pasta z cieciorką i soczewicą
Kanapkowa pasta z cieciorką i soczewicą
Przepis na : śniadanie
Każdy roślinożerca wie, że rośliny strączkowe to doskonałe kulinarne tworzywa, z których można wyczarować mnóstwo smakowitych cudów: potrawek, zup, pasztetów, sałatek, ciast czy choćby past kanapkowych. Te ostatnie zazwyczaj przygotowuję z ugotowanych resztek pozostałych po gotowaniu poprzednich potraw. Owszem, często kupuję pasty do smarowania pieczywa. Jedne smakują mi bardziej, inne mniej. Te pierwsze staram się potem odtworzyć we własnej kuchni i, nieskromnie mówiąc, zawsze wychodzą jeszcze lepsze.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański
Autor
Kamila Kwietnicka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wegańskie, zdrowe, zdrowe przepisy, pasta, pasty, sos sojowy, pomidor, sok, papryka, koperek, sosy, mielone, pasta kanapkowa, zielona soczewica, śniadanie, warzywa, pieczywo, marchewka, słoik, potrawka, śniadania, pasztet, suszone pomidory, sałatki, ciasto, zupa, sałatka, kanapki, kanapka, zdrowe śniadanie
Inne przepisy z Roślinna - blog wegański
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję