Pomarańcze i posmak amaretto

Pomarańcze i posmak amaretto

Pomarańcze i posmak amaretto

Z deserami to jest różnie - są takie, które po zrobieniu należy natychmiast serwować. Są i takie, które lepiej aby swoje odstały w chłodnym miejscu. Pomarańcze z rodzynkami i amaretto na lodach śmietankowych - ten deser można zarówno podawać z biegu lub odstawić na noc do lodówki i serwować, gdy rodzynki zmiękną od soku z pomarańczy i alkoholu. Pomarańcze i posmak amaretto Obieranie w ten sposób pomarańczy jest może czasochłonne ale warte zachodu. Usuwamy całą skórkę i pozbywamy się cierpkiego smaku z białeg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomarańcze, desery, deser, czekolada, biała czekolada

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.