Dolce Vita Ristorante - podejście #2

Dolce Vita Ristorante - podejście #2

Obiecałem sobie powrót do Restauracji Dolce Vita w Lublinie. Co do wystroju to nic generalnie nie mam. Stoły ładnie nakryte, tak jakby zaraz miało zjawić się bardzo dużo gości. I dobrze. Jednak wiadomo - diabeł tkwi w szczegółach. Świecznik, a właściwie wkład do "większego kieliszka" nie został podpalony gdy usiedliśmy do stołu (inni goście mieli ogień na stole ;) Mniejsza z tym - stan czystości tego kieliszka na wkład jest jak w wielu innych restauracjach - fatalny - brudny, wypalcowany, tłusty - po prostu nie ...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, kurczak, sosy, sałatka, sałatki, sałata, ananas, pasty, pasta, szpinak, owoce morza, zupa rybna, penne, łosoś, zupa, dania z makaronem, makaron ze szpinakiem, sałatka cezara, sałata lodowa, do pracy, mięso, sos czosnkowy, mielone, dania z kurczakiem, sos do kurczaka, sos do makaronu, penne z kurczakiem, pasta z kurczaka, sałatka z sałatą lodową

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.