PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I BIAŁYM SEREM

PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I BIAŁYM SEREM

PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I BIAŁYM SEREM

Dzisiaj są u mnie pierogi takie same jakie  robi moja mama, no prawie takie same, ja ułatwiłam sobie prace i użyłam formy do wycinania pierogów. Dzięki czemu pierogi  robi się znacznie szybciej, niże te tradycyjnie lepione ręcznie, które robi mama. Ciasto: 2-3 szklanki mąki  1 szklanka ciepłej wody 1 żółtko 2-3 łyżki oleju sól do smaku Farsz: 40 dag białego sera 1 torebka kaszy gryczanej 2 cebule sól, pieprz Sposób przygotowania: Kaszę ugotować w osolonej wodzie, cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza gryczana, ser biały, ser, pierogi przepis, pierogi, ciasto, deser, desery, cebula, kasza, do pracy, mąka, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.