La Rosa di Caffè – malinowa elegancja z espresso

La Rosa di Caffè – malinowa elegancja z espresso

La Rosa di Caffè – malinowa elegancja z espresso

La Rosa di Caffè – malinowa elegancja z espressoKawa to dla mnie nie tylko napój – to emocja, historia i smak chwili. Lubisz moje przepisy? Postaw mi kawę! ☕ Dzięki Twojemu wsparciu Kulinarny Atlas Świata będzie się rozwijał. ➡ Kup mi kawę !☕ Pomysł na La Rosa di Caffè narodził się podczas letniego spaceru, gdy zobaczyłem dzieci jedzące lody malinowe. La Rosa di Caffè Pomyślałem – a gdyby tak zamknąć ten smak w filiżance z espresso? Tak powstała moja różowa kawa – z charakterem i malinowym sercem. Historia i pochod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.