Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Możecie być pewni z tym daniem nie będzie nudy na stole. Mięso jest smaczne i soczyste! a to najważniejsze. Trochę czasu zajmuję wyjęcie kości jeśli się nie ma wprawy ( ja jej nie mam ;-) ) ale warto poświęcić ten czas bo efekt jest naprawdę fajny! Polecam!   Składniki; 3 podudzia z kurczaka 4 pieczarki pół czerwonej papryki 2 ząbki czosnku 1 średnia cebula przyprawa do kurczaka sól, pieprz, ok pół łyżeczki rozmarynu olej   Mięso dokładnie umyć a następnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Przy p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.