Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Podudzia z kurczaka nadziewane papryką i pieczarkami.

Możecie być pewni z tym daniem nie będzie nudy na stole. Mięso jest smaczne i soczyste! a to najważniejsze. Trochę czasu zajmuję wyjęcie kości jeśli się nie ma wprawy ( ja jej nie mam ;-) ) ale warto poświęcić ten czas bo efekt jest naprawdę fajny! Polecam!   Składniki; 3 podudzia z kurczaka 4 pieczarki pół czerwonej papryki 2 ząbki czosnku 1 średnia cebula przyprawa do kurczaka sól, pieprz, ok pół łyżeczki rozmarynu olej   Mięso dokładnie umyć a następnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Przy p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Autor

elapolo

Na moim blogu zamieszczam przepisy które sama wypróbowałam. Gotuje dla mojej rodziny i przyjaciół.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, papryka, pieczarki, kurczak, udka , sosy, polewa, kurczak z pieczarkami, podudzia z kurczaka, mięsa pieczone, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, udka z kurczaka, kurczak pieczony, pieczone udka, sos do kurczaka, dania z kurczakiem, pieczarki w sosie

Inne przepisy z Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.