Przepis na : śniadanie
Przyjdzie jeszcze czas, że zrobię własny dżem albo marmoladę (czuję to w kościach!), ale póki co pora na kandyzowaną skórkę pomarańczy Skoro zbliża się końcówka sezonu na cytrusy i miałam na nie jakoś ostatnio ochotę, stwierdziłam, że nie będę marnować resztek i wykorzystam też skórki. W końcu kandyzowana skórka cytrusów to idealny dodatek nie tylko do ciast, kutii , ale również owsianek Przygotowanie własnej kandyzowanej skórki jest prawie darmowe i zapewnia niemały zapas, który można przechowywać w lodówc...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...