Przepis na : deser
Jeśli tak jak ja zostaliście z nadprogramową ilością maku po świętach, a nadal nie macie go dość, polecam zdrowe ciasteczka makowo-gryczane (bezglutenowe, roślinne, bez cukru. Są mięciutkie i delikatne, rozpływają się dosłownie w ustach. Nie czuć w nich mąki gryczanej, a wielbiciele maku będą na pewno zadowoleni intensywnością jego smaku Ciasteczka makowo-gryczane 16 sztuk (1 ma ok. 120 kcal, 1.2WW, 0.9WBT) Składniki: 150 g maku mielonego 60 g oliwy 150 ml wody 60 g erytrytolu 150 g mąki gryczanej Wykonanie: Ma...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...