Zupa grzybowa z pulpecikami

Zupa grzybowa z pulpecikami

Zupa grzybowa z pulpecikami

Ostatnimi czasy gustujemy w polskich boczniakach. Można je przygotowywać na różne sposoby. Pierwszy raz spróbowaliśmy tradycyjnych, panierowanych i to nas do nich przekonało. Później przyszedł czas na eksperymenty. Wierzcie, warto ;) Składniki 1 cebula 150 g boczniaków 100 g groszku cukrowego 3 ziemniaki 1 marchew 1 pietruszka 1 mały seler 3 ząbki czosnku 2 łyżki oleju rzepakowego 1 liść laurowy 2 ziarna ziela angielskiego 1 łyżka suszonego lubczyku 2 łyżki kaszy pęczak 1,5 l bulionu warzywnego 200 g mięsa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, grzyby, zupa, ziemniaki, mięso, mięso mielone, szynka, pulpeciki, seler, zupa pomidorowa, zupa warzywna, zupa z mięsem mielonym, zupa z selera, szynka gotowana

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.