Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach

Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach

Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach

Co jakiś czas musimy gotować dania kuchni Polskiej. Musimy, bo uwielbiamy. To nasz kuchenny detoks. Pauza po to, by przypomnieć sobie nasze rodzime smaki. Dorwaliśmy się do świeżej fasoli, więc mamy pyszną, pełną aromatu, zupę fasolową. Wyrzucacie „badyle” z natki i koperku? Zobaczcie jak można je wykorzystać. Zapewniamy! Aromat nieziemski <3 Składniki 500 g świeżej fasoli 500 g wędzonych żeberek 1 pęczek "badyli" (z natki pietruszki, koperku, liście selera korzeniowego) 2 liście laurowe 2 ziarna ziela ang... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, żeberka, ziemniaki, fasola, fasolka, mielone, kiełbasa, mięso, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, mięso mielone

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.