Ryba w innej odsłonie. Doskonale sprawdza się pasteryzowana w słoikach ( zalana sosem pomidorowym ) Składniki: Sos :1/2 szklanki oleju rzepakowego 1/2 szklanki wody 200 g koncentratu pomidorowego 2 łyżki cukru 3 łyżki ketchupu 10 łyżek octu ryżowego 3 ziarna ziela angielskiego 2 liście laurowe pół łyżeczki soli Pulpety : tołpyga - 2 filety 2 szalotki 1 łyżka oleju rz... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...