Pieczona polędwica z dorsza ze szparagami

Pieczona polędwica z dorsza ze szparagami

Pieczona polędwica z dorsza ze szparagami

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 To jedna z najsmaczniejszych ryb, która często gości na moim stole. Delikatne mięso w połączeniu ze szparagami i sosem beszamelowym, stanowi idealne połączenie smaków. Nie należy może do najtańszych, jednak co jakiś czas można pozwolić sobie na odrobinę „szaleństwa", do czego serdecznie zachęcam. <AG>  Składniki: 600 g polędwicy z dorsza 1 pęczek zielonych szparagów 1 łyżka masła 1 łyżka mąki 300 ml mleka 1 łyżeczka gałki muszkatołowej sól, pieprz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.