Makaron z warzywami na zielono

Makaron z warzywami na zielono

Makaron z warzywami na zielono

Makaron w sosie z awokado- "miód malina"  Składniki 200 g różyczek brokuła pół szklanki mrożonego groszku 350 g makaronu Ricciarelle 2 łyżki orzeszków pinii starty parmezan Sos: 2 dojrzałe awokado garść liści rukoli garść liści szpinaku ząbek czosnku 3 łyżi oliwy sól pieprz sok z cytryny do smaku     Przygotowanie   W garnku zagotowałem posoloną wodę na makaron. Wrzuciłem do niej brokuły i groszek. Gotowałem 3 minuty, wyjąłem łyżką cedzakową, przelałem zimną wodą. W tej samej wodzie ugo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.