Łopatka rozpływająca się w ustach

Łopatka rozpływająca się w ustach

Łopatka rozpływająca się w ustach

Przepis na : śniadanie

Ten przepis można zrobić na dwa sposoby. Rodzinka troszkę namieszała (pozytywnie oczywiście) i musieliśmy coś z tym zrobić ;) Więc zapiekliśmy, a później dusiliśmy na wolnym ogniu. Drugi sposób, to najlepiej wszystkie przyprawy zmielić. Jednak wydaje nam się, że pierwsza wersja będzie lepsza. Jak zostanie pieczeń, to można wykorzystać ją w ten sposób. Składniki 1, 2 kg łopatki wieprzowej Marynata: 1 łyżeczka gorczycy 1 łyżeczka białego pieprzu 1 łyżeczka mielonego cynamonu 3 ziarna ziela angielskiego 1 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.