Kociołek bałkański

Kociołek bałkański

Kociołek bałkański

Przepyszne jednogarnkowe danie z zaprzyjaźnionej restauracji Jazzva w Bolesławcu. Syte i treściwe danie, posiadające wyraziste smaki. Składniki 300 g mięsa wołowego 300 g mięsa wieprzowego 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 kolorowe papryki 3 pomidory 5 ziemniaków 2 łyżki masła 1 łyżka oliwy 4 łyżeczki mielonej słodkiej papryki 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1 łyżka koncentratu pomidorowego 500 ml rosołu Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mięso kroimy na dużą kostkę. Z papry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, papryka, rosół, zupa pomidorowa, ziemniaki, mielone, ziemniak, danie jednogarnkowe, mięso duszone, mięso mielone, mielone z warzywami, dania bez mięsa

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.