Drobiowe roladki z brokułem

Drobiowe roladki z brokułem

Drobiowe roladki z brokułem

Robiąc krem z brokułów , w trakcie przecierania, zostało nam sporo na sicie. Doprawiliśmy i oto powstały roladki. Składniki: 4 udka z kurczaka bez skóry i kości 500 g brokułów 2 ząbki czosnku 6 łyżek mąki kukurydzianej 2 jajka 10 łyżek panierki panko 100 ml oleju słonecznikowego sól, pieprz Przygotowanie: Brokuły gotujemy, blendujemy, przecieramy przez drobne sito. Do smaku doprawiamy przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą oraz pieprzem. Filety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Mięso z jednej strony sma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.