Chrzan tarty

Chrzan tarty

Chrzan tarty

Jak co roku robimy go od podstaw. Przede wszystkim mieszamy go z buraczkami. Tym razem w wersji do boczku i innych wędlin. Składniki 1 średniej wielkości korzeń chrzanu 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany sok z cytryny sól   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Korzeń chrzanu obieramy i ścieramy na drobnych oczkach. Do startego chrzanu dodajemy majonez i śmietanę. Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny i solą. Przekładamy do słoika. /* Style Definitions */ table.MsoNorma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.