Przepis na : kolacja
Na ponure listopadowe dni najlepsza jest kolorowa sałatka, ta wyjątkowo mi zasmakowała. Jest wesoła i pyszna, koniecznie wypróbujcie ten przepis. Składniki: 2/3 szklanki ugotowanej czerwonej quinoy kilka liści zielonej sałaty masłowej kilka liści czerwonej sałaty lollo rosso 2 plastry małej dyni hokkaido garść owoców granatu garść orzechów włoskich 2 łyżki soku z grantu 3 łyżki oleju z orzechów włoskich 1 łyżka oleju do smażenia kumin świeżo zmielony kolorowy pieprz sól Wykonanie: Dynię obieramy... czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...