Orzeźwiająca sałatka wiosenna – proporcje składników dowolne. Smacznego! Składniki: truskawki szpinak mozzarella pestki słonecznika sos: ocet winny jasny lub sok z cytryny, oliwa, sól, pieprz Porwij szpinak na mniejsze kawałki, truskawki przekrój na pół, drobno pokrój mozzarellę, podpraż pestki słonecznika. Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Polej nim sałatkę. Przepis bierze udział w akcji: Ten pozornie niewinny film wzbudził protesty kościoła, a pismo Faith & Family uznało Czekoladę (2000, La... czytaj dalej...
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).