Przepis na : śniadanie
Delikatna, waniliowa jaglanka świetnie komponuje się z kwaśną, wyrazistą marakują i bananem. Danie sprawdzi się na śniadanie, podwieczorek a także jako danie dla dzieci. SKŁADNIKI: (na 3 porcje) 1/2 szklanki kaszy jaglanej (100 g) 500 ml mleka 1-2 łyżeczki cukru ½ laski wanilii łyżeczka masła banan 1-2 marakuje PRZYGOTOWANIE: Kaszę jaglaną opłukać kilkakrotnie zmieniając wodę aż będzie klarowna. Wsypać do garnka, dodać mleko, cukier, masło, miąższ z połowy laski wanilii i samą laskę. Mleko zagotować... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...