Roladki mięsne z kapustą i ciastem francuskim

Roladki mięsne z kapustą i ciastem francuskim

Roladki mięsne z kapustą i ciastem francuskim

Roladki z mięsa mielonego z dodatkiem kapusty zapieczone w cieście francuskim sprawdzą się zarówno jako danie główne jak również przekąska. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno. Składniki: 3 duże liście młodej kapusty około 400g mięsa mielonego czerwona cebula biała część pora olej do smażenia przyprawa gyros płat ciasta francuskiego żółtko do posmarowania sezam do posypania Sposób przygotowania: Kapustę obieramy i myjemy. Wkładamy do osolonego wrzątku na 3 minuty. Odcedzamy i zalewamy zimna wodą. Odcinamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pyry na Gaz

Autor

Sandra Siebert

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, kapustą, mięso, mielone, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, mięso mielone, sezam, por , gyros, cebula, ciasto francuskie, ciasto z bezami, jajko, przekąska, roladki, przekąski, pieczenie, ciasto z masa, ciasta z masa, przekąski na ciepło, czerwona kapusta, ciasto na zimno, mięsa pieczone, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, sposoby na jajko, dania mięsne

Inne przepisy z Pyry na Gaz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.