Schab pieczony w cydrze

Schab pieczony w cydrze

Schab pieczony w cydrze

  Święta minęły bezpowrotnie, hucznie weszliśmy w Nowy Rok. Teraz nadszedł czas na normalne i w miarę spokojne życie. Nagle trzeba ogarnąć wszystko po tej krótkiej przerwie. Jedni wracają do pracy, inni do szkoły, a jeszcze inni wchodzą w szarą codzienność pozostając w domu. Nie ma jednak mowy o nudzie, tu dla odmiany czeka wiele spraw do zalatywania, zapanowania i zorganizowania. A na blogu jeszcze trochę świątecznie. W przerwie między Świętami a Nowym Rokiem na naszym stole pojawił się schab. Jego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przysmaki Karolki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

PrzysmakiKarolkiPrzysmakiKarolki

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, cydr, schab, przepisy na święta, ziemniak, cebula, sosy, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, pieczone ziemniaki, mięso, świąteczne, do pracy, świąteczne przepisy, lekka, mięsa pieczone, dania mięsne, boże narodzenie, obiad, wieprzowina, ziemniaki na obiad, mięso na obiad, lekkie dania, sos mięsny, dania na gorąco

Inne przepisy z Przysmaki Karolki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Majana, 3 stycznia 2013 23:37:06

Ależ on pysznie się prezentuje!Szczególnie z tymi ziemniaczkami mniamku:)

Czytelniczka, 12 stycznia 2013 21:27:31

Nigdy nie jadłam. Polecam do tego yerba mate . Ja zawsze piję, ma różne smaki i jestem strasznie zadowolona, polecam !

Anonymous, 20 listopada 2013 22:57:03

Cydr w kuchni to coś wspaniałego ;)

Anonymous, 27 listopada 2013 00:33:34

Wygląda to bardzo smakowicie. Jaki cydr stosujesz? Na sklepowych półkach widuję cydr lubelski. Może być taki?

Karolka, 27 listopada 2013 09:17:51

Akurat do tego przepisu mialam cydr z Francji, ale ten Lubuski stosowalam juz w kuchni i z powodzeniem moze byc.pozdrawiam