NADZIEWANY BAKŁAŻAN

NADZIEWANY BAKŁAŻAN

NADZIEWANY BAKŁAŻAN

Składniki: bakłażan 1 pomidor 0,5 opakowania sera feta 1 mała cebula 4 łyżki kukurydzy z puszki 20 dag mięsa mielonego wołowego sól pieprz ziołowy tymianek 10 dag sera żółtego wędzonego Sposób wykonania: Przekroić bakłażana na pół, następnie wydrążyć łyżeczką miękki miąższ, zostawiając 1 cm od skórki. Miąższ posiekać.Usmażyć Usmażyć mięso mielone na patelni. Pokrojoną w kostkę cebulkę zeszklić na niewielkiej ilości oleju.  Do cebulki dodać pokrojonego w kostkę pomidora. Podsmażyć. Ser feta pokoroić w kostk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy kulinarne babci Antoniny

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.