Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem cukru.
Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem cukru.
Surówka z kiszonej kapusty z cukrem. Składniki : 80 dkg kiszonej kapusty 10 dkg cukru Sposób wykonania : Kapustę odcedzamy z nadmiaru kwasu,a następnie szatkujemy tasakiem lub kroimy ostrym nożem na deseczce. Pokrojoną kapustę wsypujemy do miski,dodajemy cukier i mieszamy wszystko dokładnie razem. Gotową kapustę podajemy do nań mięsnych np. kotletów,klopsów czy pieczeni. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, kapusta kiszona, pieczenie, klopsy, kotlet, kotlety, surówka, surówka z kiszonej kapusty, surówka z kapusty, kotlet z kapusty
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz