Roladki schabowe w czerwonym winie.
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Roladki schabowe w czerwonym winie.
Składniki : 15 dkg schabu ( na każdą roladkę ) 3 dkg boczku ( na każdą roladkę ) 2-3 ogórki kiszone 1 duża cebula 50 ml czerwonego wina 150 ml bulionu sól musztarda olej do smażenia Sposób wykonania : Rozbity schab posmarować cienko musztardą. Na mięso położyć plasterki boczku,cebulę pokrojoną w piórka,ogórek kiszony przekrojony na pół. Mięso zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyć na oleju,podlać bulionem, przyprawić do smaku solą...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarneAutor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
schabowe, roladki, ogórki, ogórki kiszone, ogórek, cebula, boczek, mięso, schab, mięso duszone
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję