Patisonowe leczo z patelni.
Patisonowe leczo z patelni.
Smaczne i zdrowe leczo patisonowe. Składniki : 3 - 4 nieduże patisony 1 cebula kawałek kiełbasy 2 średnie pomidory olej, trochę wody sól pieprz czarny mielony suszony majeranek natka pietruszki, koperek, liść jarmuża Sposób wykonania : P atisony umyj, odkrój końce ( ogonek i pozostałości po kwiatku ), pokrój w kostkę. Cebulę obierz, pokrój w cienkie piórka. Kiełbasę pokrój na półplasterki lub kostkę. Na patelnię wlej trochę oleju oraz wody. Pokrojone patisony, cebulę , kiełbasę wyłóż na patelnie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, chleb
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję