JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

Przepis na : śniadanie

Przepis na tę pastę pojawił się na moim blogu dwa lata temu. Postanowiłam Wam ją przypomnieć. Mam nadzieję, że Wam posmakuje :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Twoje dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Inspirowane Smakiem, 18 lutego 2013 19:43:07

Pysznie!

Gosia, 18 lutego 2013 20:29:06

Najlepsza!

Samantha, 18 lutego 2013 20:44:04

Pyszna do chlebka !

Iwona Rafał Bortniczuk, 18 lutego 2013 20:46:51

Znamy to połączenie i przyznajemy - absolutnie cudowne. Tęsknimy za rzodkiewkami :)

Kamciss, 18 lutego 2013 21:30:36

Mi się bardzo podoba :)

Zielaczek, 18 lutego 2013 22:40:24

Wygląda bardzo smacznie :)

Kinga, 18 lutego 2013 22:48:07

Takiego połączenia składników w paście nie widziałam jeszcze. Z chęcią wypróbuję, ciekawa jestem zwłaszcza tego jak w tym towarzystwie sprawdzają się rzodkiewki. Pozdr

Justyna Bąk, 18 lutego 2013 23:00:43

składniki zapowiadają pyszny przepis:)