Kolejny przepis na moje ukochane ciasta warstwowe. Dzisiaj wersja czekoladowa. Tym razem masę zrobiłam z 1 porcji, ale jeżeli chcecie mieć jej więcej, to spokojnie można zrobić nadzienie z półtorej. Ciasto robi się podobnie, jak Marlenkę (polecam zaglądnąć, bo umieściłam tam zdjęcia "krok po kroku"). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Супер блог! Отличные фото! Присоединилась с большим удовольствием
Fajnie się nazywa i smacznie wygląda. Jeszcze takiego nie robiłam, zresztą Marlenki także nie.
Ciasto wygląda i zapowiada się niezwykle smacznie :) Zapisuję i pozdrawiam
Jeszcze nie jadłam ani nie robiłam, ale z opisu wiem ,że bardzo by mi takowe smakowało:) Niestety przez najbliższy m-c dietka! A potem się zobaczy>>>:)
W przygotowaniu ciasta jest blad jesli chodzi o jajka