(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pyszne jajka faszerowane z dodatkiem szynki, szczypiorku i chrzanu. Sam farsz jest bardzo smaczny, że można by go wyjadać łyżeczką. Powstaje on przez wymieszanie żółtek ze startą na tarce szynką, posiekanym szczypiorkiem oraz majonezem i chrzanem. Jajka faszerowane to obowiązkowa pozycja na liście wielkanocnego menu. Chociażby dlatego, że to właśnie jajka kojarzą nam się z Wielkanocą. Wówczas przygotowujemy pyszny żurek z dodatkiem święconego jajka, sałatki wielkano... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...