Łosoś na parze z warzywami

Łosoś na parze z warzywami

Łosoś na parze z warzywami

Ten przepis nadaje się zarówno na lekki obiad jak i na kolację. Zrobienie go zajmuje ok. 20 minut i to dlatego, że ryba potrzebuje czasu by się ugotować. Jest bardzo łatwy także z pewnością każdy jest w stanie go przyrządzić. Czego potrzebujemy? łosoś norweski - filet, mała sałata rzymska (kupuję w Biedronce pakowane po 2 szt.), mozarella sałatkowa - kulki (6-8 kulek), garść pomidorków papryczkowych (u mnie żółte), przyprawa "suszone pomidory z oliwkami", oliwa z oliwek, sok z 0,5 cytryny, sól, czosnek, pieprz cyt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepis na Dzień Dobry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję