PANNA COTTA Z CZERWONEJ FASOLI

PANNA COTTA Z CZERWONEJ FASOLI

PANNA COTTA Z CZERWONEJ FASOLI

Przepis na : deser

Składniki: 1 puszka fasoli czerwonej konserwowej 100ml mleka spożywczego 2% 2 łyżki miodu 1 łyżeczka żelatyny spożywczej 2 łyżki kakao figa (owoce mogą być dowolne) orzechy włoskie wiórka kokosowe Sposób przygotowania: Fasolę odcedzić z zalewy i przepłukać wodą. Mleko przelać do rondelka, dodać miód i podgrzać. Następnie do mleka i miodu dodać żelatynę. Mieszać, aż żelatyna się rozpuści ale nie zagotować. Do miski przełożyć fasolę, kakao i podgrzane mleko. Wszystkie składniki zblendować na gładką masę. Przelać do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto i Smacznie z Anetą

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.